hotell i centrala London ekonomi bed-and-breakfast

 

Centrala London Hotell

Centrall London Hotell Location

centrala london hotell

centralla london hotellcentralla london hotell Guide centralla london hotell Customers centralla london hotell Links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här hotell i centrala London är ett prisvänligt hotell i turist- och ekonomi-klass. Det ligger centralt vid Paddington, strax norr om Hyde Park. Av olika guider har det klassats som 2-stjärnigt, 3-stjärnigt och bed-and-breakfast. Det är bekvämt beläget i förhållande till Londons centrum och har en trivsel som tilltalar både turister och affärsmän.

Denna sida ger en överblick av Falcon Hotel med bilder följda av vårt lättanvända formulär för bokning on-line, vägbeskrivningar ( till Falcon Hotel ) och kartor, plus några tips om hur man väljer ett prisvärt 2-stjärnigt hotell i centrala London. Vi har också samlat lite användbara länkar.

Falcon Hotel är ett trivsamt familjeägt hotell, som grundades för 40 år sedan och beläget i en ombyggd Edwardiansk byggnad från cirka 1900. Det har underhållits väl genom åren och renoverades senast för cirka 1 år sedan.

 

Falcon Hotel's rum är mycket rena och bekväma för ett 2-stjärnigt ( **  eller ¨¨) bed-and-breakfast-hotell i London.  Det finns många olika typer av centralla london hotell Twin Room Sample rum att välja ibland, för att passa alla reskassor, från ekonomiklass till lite elegantare. Det finns enkel-, dubbel- och 2-bäddsrum med egen dusch och toalett eller med enbart dusch. Det finns också 3- och 4-bäddsrum med egen dusch och toalett. Alla rum har centraluppvärmning, färg-TV och kaffe- / te-kokare. Familjerummen ( 4-bädds ) har 21" färg-TV och video med både PAL- och NTSC-system. Glöm inte barnens favoritkassetter!
 

Prisnivån på detta trevliga, genuina B&B-hotell ger mycket valuta för pengarna.

centralla london hotell Double Room SampleEn genuin engelsk frukost ingår i rumspriset och serveras varje morgon, varm och nylagad i frukostrummet från 07:30 på vardagar ( 08:00 på helgdagar ). Den ger er garanterat kraft till en späckad dag med sightseeing eller ett tidigt affärsmöte.

 

 

 

 

Trots att Falcon Hotel ligger i centrala London ligger det ett lugnt läge mot en underbar liten park / trädgård ( eller ett gammalt engelskt "Square" somcentralla london hotell Budget Hotel Hyde Park det kallas i Storbritanien ). Det ligger bara några minuters gångväg från Paddington Station, restauranger, shopping och andra berömda sevärdheter i London. Bilden till höger visar trädgården precis utanför Falcon Hotel. Hotellet ligger till vänster, i överkant, på bilden.

 

Budget Accommodation ensuite RoomsDet hemtrevliga familjeägda hotellet gläder sig åt att anpassa sin service till varje gästs individuella behov. Då kan gästerna koppla av och må bra och hotellet kan glädja sig åt många återkommande gäster.

 

Hyde Park, Madame Tussaud, Oxford Street, Marble Arch och många andra sevärdheter ligger i hotellets närhet. Rundturen "The London Tourist Buses" har en hållplats bara 1 minuters gångväg från hotellet. Om ni är nykomlingar i London, är detta ert första och bästa sätt att lära känna staden.

Snabb som en falk!

Hotellet ligger faktiskt bara 2 minuter gångväg från Paddingtons  tunnelbane- och järnvägs-station. Vid stationen stannar många tunnelbanelinjer liksom många tåg ( British Rail ) till västra England ( via Windsor Castle ) och till Wales.
Från Heathrow kan ni ta er till Paddington Station på 15 minuter med Heathrow Express-tåget, som fått helt nya bekväma tåg. Detta betyder att ni kan checka-in på ert hotell i centrala London på en halv timme. Det är snabbare än att checka-in på ett lokalt hotell vid Heathrow! Jämför också med 3 timmar som det kan ta till ett hotell i Kensington eller Victoria! Det går 4 tåg varje timme och kostar från 10-15 pund per person. För sällskap med mer än 2 personer rekommenderas taxi vilket blir billigare och inte tar längre tid eftersom Falcon bara ligger 2 minuters körning från motorvägen M40 / M4 som går till flygplatsen. Under rusningstrafik rekommenderas alltid tåg!

 

Breakfast Continental BuffetPaddington station har check-in-disk till alla större flygbolag. På hemresan betyder detta att ni kan checka-in till ert flyg bara några få minuter efter att ha lämnar ert hotell. Det är skönt att kunna slippa släpa bagaget själv till flygplatsen! Varför inte använda de sista timmarna i London till den där shoppingen som man alltid sparar till sista dagen!
  
Hotellet är bemannat 24 timmar om dagen ( i motsats till många bed-and-breakfasts- inrättningar eller "guest houses" ) och bevakat med ett datoriserat CCTV-alarm- system för er säkerhets skull.
 
Till sist, innan ni lämnar denna sida, jämför Falcon Hotel's priser med andra hotell i området eller någon annanstans i centrala London. Ni kommer säkert att vilja återvända till denna sida, så glöm inte att lägga till adressen till era bokmärken / favoriter! I skrivande stund, är Falcon's priser för 2001 ligger minst 10% lägre än kringliggande hotells. Ni kan själva titta efter!

Falcon Hotel
11 Norfolk Square
Paddington / Bayswater

Hyde Park North
London W2 1RU

 

Tel:  +44 (0) 20 7723 8603
Fax: +44 (0) 20 7402 7009

För förfrågan via e-post: 

Click here to email us   

Budget Hotel London Home 

 Budget Hotel London Location

  Budget Hotel London Economy Prices 

  Budget Hotel London Online Reservation 

  Budget Hotel London Guide

 Budget Hotel London Customers Say ..

Budget Hotel London Popular Links